De Bachelor Tony Junior over afscheid nemen van Diva: ‘Zwaarder dan ik had gedacht’

'Toen dacht ik: shit', zegt Tony over zijn laatste moment met Diva.

Lees ook

In de negende aflevering van De Bachelor zagen we dat Diva helaas geen roos kreeg van Tony Junior. Een emotioneel moment, waarbij er ook flink wat tranen werden gelaten. En dat is iets wat Tony himself niet had verwacht.

‘Toen dacht ik: shit’

Het was een lastige keuze voor Tony, aangezien hij inmiddels met iedere dame een connectie voelt. De dj koos ervoor om de goedlachse Diva naar huis te sturen, maar had niet verwacht er zoveel moeite mee te hebben. “Het afscheid van Diva: ik vond het een stuk moeilijker en een stuk zwaarder dan ik had gedacht”, begint hij in een Instagram-video van Videoland.

“Hoe ze weg ging en hoe ze afscheid nam, dat was een heel echt moment. Toen dacht ik: shit. Dit was precies wat ik bij haar miste.”

Link tool: post not found

Goede keuze gemaakt?

De klik tussen Tony en Diva was voor ons als kijker ook niet te missen. De twee konden samen lachen en leken elkaars type. Ook Tony kan dit beamen: “Ze maakte altijd grapjes en was altijd leuk, ik moest altijd om haar lachen.”

Toch ontbrak volgens Tony de serieuze kant van Diva – en die kant van Diva zag hij bij het afscheid plotseling wél. “Toen we afscheid namen voelde ik ineens iets 'echts' opbloeien”, legt hij uit. Hij omschrijft dit moment als “mooi en heftig”, maar staat nog steeds achter zijn beslissing. “Ik heb mijn keuze gemaakt en sta er nog steeds achter.”

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook