Oeh: zijn de ‘vriendjes’ van Amalia en Alexia stiekem mee naar Griekenland?

Is love in the air?

Pubers meenemen op vakantie is niet altijd een pretje. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten daarom vakantieafspraken met hun eigen tieners Amalia (17) en Alexia (16). In een interview met Story in Paleis huis ten Bosch vertelde de koning hier onlangs meer over.

Prinsessen kiezen zelf hun gasten

“Onze dochters vinden het heerlijk om in ons huis in Griekenland te zijn. Ik denk dat ze zelf gaan bepalen wie ze meenemen”, voorspelde de koning. “Misschien vragen ze ons om af en toe niet aanwezig te zijn.” Hoewel de koning destijds leek te doelen op het uitnodigen van vriendinnen van de prinsessen, lijkt het nu óók om vriendjes te gaan.

Exclusieve beelden

Story heeft beelden in handen die in Griekenland zijn gemaakt van het gezin. Op de foto’s, die oorspronkelijk werden gepubliceerd door het Argentijnse tijdschrift Caras, zouden de vriendjes van de prinsessen te zien zijn. In Argentinië geldt de mediacode die door de Oranjes is opgelegd niet. Hierdoor kunnen miljoenen Argentijnen meegenieten van de Griekse vakantie van de prinsessen en hun ouders.

Als een god in Griekenland

Het stulpje van het koninklijke gezin ligt in Kranidi. Dit is een agrarisch stadje in de heuvels van Agia Anna in het zuiden van het voormalige Griekse departement Argolis. Het is de hoofdstad van deelgemeente Ermionida en ligt te midden van olijfgaarden. Bij het royal stulpje is een eigen haven voor de royal speedboot en spullen voor watersporten assorti. Het grote huis is van alle gemakken voorzien en heeft een riant zwembad om in af te koelen, voor het geval die trap naar zee toch te veel uitdaging is.

Bron: Beau Monde, Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws