Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

GTST-miniserie Dokter Roman staat nu op Videoland

De Nederlandse McDreamy is hier!

Dokter Roman

Liefhebbers van de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden hoeven zich tijdens de zomerstop niet te vervelen. De knappe dokter Roman van Loon – oftwel dé McDreamy van de soapserie – krijgt namelijk zijn eigen miniserie. Enne, de eerste tien afleveringen zijn vanaf vandaag op Videoland te bekijken!

Dokter Roman

Al eerder maakten de makers van GTST bekend dat er een miniserie over de nieuwe huisarts van Meerdijk zou komen. De miniserie heet Dokter Roman en wordt door de makers omschreven als een pyschologische thriller. De manipulatieve kant van de handsome huisarts komt in deze korte serie naar voren en dat zal er écht voor zorgen dat je op het puntje van je stoel gaat zitten.

De miniserie zal gaan over een spannend kat- en muisspel tussen de huisarts, zijn ex en de recherche. Wie is Roman eigenlijk echt? Wat is er waar van de stalkingklachten tegen hem? Of is hij zelf het slachtoffer?

Videoland-serie

De hoofdrol, Roman, wordt vertolkt door Kiefer Zwart. Hij maakte onlangs pas zijn intrede in de soapserie en is hierom meer dan trots op zijn hoofdrol in de miniserie. "Het is een enorme eer voor mij dat ik naast mijn nieuwe karakter in Goede Tijden, Slechte Tijden, hiermee ook nog de hoofdrol mag spelen in deze spannende miniserie", vertelt Roman aan RTL.

"Het was een uitdaging om nog meer lagen van Roman te laten zien, waardoor de kijker het karakter nóg beter kan leren kennen. Dat maakt de miniserie extra interessant, want wie Dokter Roman heeft gezien, weet meer van hem dan tot nu toe in GTST te zien is geweest. Wat GTST weer spannender zal maken, want daarin blijft Roman natuurlijk ook nog te zien."

Misschien ook voor jou:
Ferry Doedens over comeback in GTST
Lifestyle
  • Dokter Roman