Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ferry Doedens over comeback in GTST

Zien we de acteur binnenkort terug in de soap?

Ferry

Eerder dit jaar nam Meerdijk afscheid van een trouwe inwoner. Niemand minder dan Ferry Doedensalso known as Lucas Sanders – verliet na meer dan twaalf jaar Goede Tijden, Slechte Tijden. Echter sluit de acteur een eventuele comeback in de soap niet uit, zo vertelde hij tegenover RTL Boulevard.

Lastige periode

Na twaalf jaar moesten we afscheid nemen van Lucas Sanders in GTST, wat bij veel mensen behoorlijk rauw op hun dak viel. Ook voor Ferry zelf was dit een lastige periode. "Twaalf jaar maakte GTST iedere dag deel uit van mijn leven. Ik had structuur in mijn dagen, een stabiel inkomen en ik kon elke dag spelen", vertelde Ferry eerder in gesprek met Nieuwe Revu. "Dat mis ik natuurlijk, maar dat komt wel weer."

"In ieder geval werd ik gedwongen om creatief na te gaan denken en ik moest alle deurtjes weer open gaan zetten", vertelde hij. Zo kwam hij uiteindelijk uit bij het relatief nieuwe onlineplatform OnlyFans, waar bezoekers betalen voor erotische foto's en video's. "Ik had gehoord dat je er heel erg veel geld mee kunt verdienen en dat kwam mij goed uit in een periode waarin ineens mijn vertrouwde baantje bij GTST vol structuur, zekerheid en vast salaris wegviel", aldus Ferry.

Terugkeer in de soap

Toch zou hij wel terug willen naar zijn oude vertrouwde baantje. RTL Boulevard sprak onlangs met de acteur over de lancering van zijn nieuwe single en kon het niet laten om daarbij te vragen naar zijn mening over een eventuele comeback. "Het voelt nog steeds alsof het een onderdeel van me is. Het lijkt me hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen, daar zal ik eerlijk in zijn", verklapt Ferry.

Mediadeskundige Rob Goossens denkt echter dat een eventuele terugkeer van Lucas Sanders in GTST er niet meer in zit. "Hij is heel lang vaak zijn afspraken niet nagekomen met de makers en zijn OnlyFans-carrière helpt ook niet mee. Dat past totaal niet bij het familiaire karakter van Goede Tijden', vertelt hij in RTL Boulevard. "Het kan altijd, maar ik denk het niet de komende dertig jaar." Hmmm..

Showbizz
  • Story
  • BrunoPress