Holly Mae Brood en Soy Kroon vieren bijzondere mijlpaal

Couple goals!

Lees ook

Een bijzondere dag voor Holly Mae Brood en Soy Kroon. Het koppel is inmiddels al vijf jaar samen! Dit heerlijke nieuws viert Holly met een lieve foto van het tweetal op Instagram Stories.

Vijf jaar samen

Via Instagram Stories deelt Holly een foto waarop zij lover Sonny een kus geeft. “Vijf jaar samen met deze”, klinkt het bij de foto. Gevolgd door een sticker met de tekst: “Just you and me.”

Dat het power couple inmiddels al vijf jaar samen is vindt Holly alleen maar geweldig. In een eerder interview met Grazia sprak de presentatrice openlijk over de liefde. Of Soy de ware is voor haar? “Ik gok van wel, ja”, vertelde ze aan Grazia. “Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar het gaat nog altijd heel goed.”

Gelukkig samen

“Wij krijgen gewoon nooit genoeg van elkaar en vinden het bijvoorbeeld nog steeds stom als we een dag niet samen zijn”, aldus de presentatrice. “Soy en ik genieten van elkaar op de meest lompe en meest leuke momenten. We zijn ook heel goed in helemaal niks doen, een soort jut en jul. Dat is eigenlijk al vanaf het begin zo.”

Een toekomst met Soy ziet Holly dan ook rooskleurig in. “Uiteindelijk zie ik ons wel voor me samen in een leuk huis met kindjes en gezelligheid”, vertelde ze. “Tegelijkertijd zijn we niet van die enorme planners, dus we zien het allemaal wel…” Cute!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook