Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood doet boekje open over kinderwens

De brunette ziet een gezinnetje met lover Soy wel zitten.

Holly Mae Brood kinderwens

Happily in love, al vier jaar samen en nog lang niet op elkaar uitgekeken. Dit is de relatie tussen Holly Mae Brood en Soy Kroon in een notendop. Maar kunnen we ooit mini-versies van het tweetal verwachten?

Kinderwens

In de nieuwste video op het YouTube-kanaal van Robbert Rodenburg vertelt Holly openhartig over haar relatie, sexleven en kinderwens. Gaat het over lover Soy? Dan begint Holly automatisch te glunderen. Op de vraag of hij de papa van haar kinderen wordt, reageert de presentatrice al helemaal enthousiast.

"Ja, dat denk ik wel. Nee, ik weet het gewoon zeker", begint ze. "Ik dacht eerst altijd ik wil heel vroeg kinderen, maar nu ik 25 ben wil ik toch nog even wachten. Ik denk wel voor m'n dertigste."

Couple goals

Ook wil Robbert weten hoe Holly haar succesvolle relatie met Soy beschrijft. "Ik denk gewoon... 100 procent. Wij zijn echt een team", begint Holly. "We doen alles met z'n tweeën. Het is gewoon allemaal heel liefdevol. We zijn nog steeds zo verliefd, en ik denk dat dat wel heel bijzonder is."

Ondanks dat het koppel al vanaf een jonge leeftijd samen is, heeft Holly geen spijt van haar gemiste 'scharrelperiode'. "Soms denk ik weleens, hadden we niet wat langer moeten lanterfanten. Maar ja, ik zou niet zonder hem willen. Ik vind hem gewoon het allerleukst." Cute!

Misschien ook voor jou:
Holly Mae Brood doet boekje open over sexleven met Soy Kroon
Showbizz
  • YouTube (Robbert Rodenburg)
  • BrunoPress