Maxime Meiland onthult detail over babynaam: ‘Leroy heeft de naam verzonnen’

'Ik moest er eerst wel even aan wennen', onthult Maxime.

De hoogzwangere Maxime Meiland kan niet wachten tot haar kleine spruit ter wereld komt. Ze is in september uitgerekend, maar heeft samen met daddy to be Leroy Molkenboer al goed nagedacht over de babynaam.

Babynaam

In een vragenrondje op Instagram beantwoordt Maxime een aantal prangende vragen van haar volgers. Eén van de vragen gaat over de babynaam voor het kleine zusje van Claire. Want weten de twee al hoe de baby gaat heten?

“De naam hebben we al. Leroy heeft de naam verzonnen en ik moest in het begin wel even wennen”, begint Maxime haar verhaal.

Lastige keuze

Een naam uitkiezen was volgens de Meiland-telg niet heel makkelijk. “We vonden het ook wel moeilijk hoor, een meisjesnaam”, stelt ze. Ook vonden de twee het belangrijk dat de naam een beetje zou passen bij de naam Claire. “Je wil natuurlijk ook dat de naam een beetje bij Clairtje past”, gaat ze verder.

Enne, dat kleine Claire niet kan wachten tot haar zusje geboren wordt, blijkt wel uit het verhaal van Maxime. “Ze kijkt er heel erg naar uit en begrijpt het ook al heel erg goed. Ze zegt dat ze straks het flesje wil geven en dat de baby bij haar mag logeren.” Lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws