Katja Schuurman deelt intieme foto met dochter

Wauw!

Lees ook

Katja Schuurman is de fotoarchieven ingedoken en kwam een prachtig kiekje van haar en dochter Sammie tegen. Op Instagram deelt ze het bijzondere plaatje.

Intieme foto

“Deze kwam ik tegen.. Sammie… Zucht… “, schrijft Katja bij het kiekje. Op de prachtige foto zien we hoe de mom haar dochter Sammie borstvoeding geeft. Inmiddels is het allang geen klein meisje meer, want Sammie is alweer 11 jaar oud. De foto is dan ook een mega throwback.

Volgers van de actrice kunnen de intieme foto wel waarderen. Zo reageert een volger: “Wauw, wat een prachtige intieme foto.” “Heerlijk! Het mooiste wat er is borstvoeding”, schrijft een ander.

Twee druppels

Naast Sammie is Katja ook moeder van haar jongste dochtertje Coco Loulou. Enne, de kleine Coco blijkt als twee druppels water op haar moeder als baby. De actrice trok onlangs namelijk een babypakje van vroeger uit de kast en zette haar jongste dochter hiermee op de kiek. Het ging om een ontzettend cute rood pakje. Met groene randjes, witte knoopjes en een grote slak op de buik. Toen de presentatrice een baby was droeg ze dit pakje zelf en nu, zo’n 46 jaar later, kan haar eigen dochter het aan. Een bijzonder moment!

“Zo moeder zo dochter”, schrijft Katja bij de foto. En daar is geen woord aan gelogen, want de gelijkenissen tussen Katja en Coco zijn nu overduidelijk te zien. Cute!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook