Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katja Schuurman geeft toe: 'Op deze foto lijk ik op J.Lo'

"Het is misschien ongepast om dat over mezelf te zeggen."

Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft onlangs een prachtige shoot gedaan voor LINDA. en kan maar geen genoeg krijgen van de beelden. Vol trots deelt ze de kiekjes dan ook op Instagram. Op een van de foto's lijkt ze wel héél erg op Jennifer Lopez, vindt Katja zelf.

Lookalike

"Oké, nog eentje uit de nieuwe LINDA.LOVES-serie dan", schrijft Katja bij het prachtige beeld. Al moest de actrice wel even twee keer kijken of zij het wel écht was. "Ja, het is misschien ongepast om dit over mezelf te zeggen, maar ik vind dus zelf dat ik hier best wel een beetje op J.Lo lijk."

Enne, geef Katja eens ongelijk? Met die aviator sunnies en een prachtige bos haar heeft ze zéker wel wat weg van de Amerikaanse zangeres.

Nog knapper

Katja's volgers zijn in ieder geval erg onder de indruk van het prachtige kiekje. "Wauw", "You rock", "Knapperd" en "Heel mooi" klinkt het in de comments. Ook zien sommigen de gelijkenis met J.Lo wel: "Ja inderdaad! Prachtig!"

Toch zien anderen de gelijkenis met de zangeres niet helemaal. "Ik vind jou knapper", "Serieus?! Jij bent mooier! En echter!!" en "J.Lo verbleekt bij jou", zijn enkele van de reacties. Katja's vader laat misschien wel de liefste reactie achter: "Je lijkt verdacht veel op mijn prachtige dochter." Awh!

Misschien ook voor jou:
Wauw: zo ziet de zus van Jennifer Lopez eruit
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram