Aha: Tony Junior onthult reden achter plottwist in De Bachelor

De date met Maxime bleek niet uit te pakken zoals gehoopt.

Lees ook

De laatste rozenceremonie in De Bachelor zorgde voor een behoorlijke plottwist. Het plotselinge vertrek van Maxime had namelijk niemand zien aankomen. Bij de eerstvolgende groepsdate had Tony Junior dan ook behoorlijk wat uit te leggen aan de overgebleven vrouwen. Iets wat de dj helemaal niet erg vindt: “Ik ben niet bang om mijn gevoel te uiten en het uit te leggen.”

Spoiler alert: dit artikel bevat spoilers over aflevering 8 van De Bachelor.

Plotseling vertrek

Na een succesvolle eerste date nodigde Tony in de vorige aflevering Maxime voor een tweede date uit bij hem thuis. Hoewel de date enigszins ongemakkelijk overkwam, eindigde het met een romantische zoen. Helaas was het dit keer niet 'eind goed, al goed' voor Maxime, want de beauty werd tijdens de rozenceremonie naar huis gestuurd.

Het plotselinge vertrek zorgde vervolgens voor veel vragen in de villa. Want wat betekende die zoen nou eigenlijk voor de knappe dj? De onzekerheid onder de andere meiden wordt groter, want betekende de kus van India en Julia wél iets? “In het huis was het echt een dingetje”, geeft Jolijn toe. “We weten natuurlijk dat hij meerdere dames een kus heeft gegeven. Nu was hij best wel intiem met Maxime, en ligt zij er de volgende dag uit.”

Stappen terug

De eerstvolgende groepsdate pakken de ladies dan ook met beide handen aan om opheldering te vragen bij Tony. Want waar kwam deze enorme plottwist opeens vandaan? “Ik zit hier om iets te vinden, iets te zoeken”, legt Tony uit. “Met Maxime heb ik een hele leuke eerste date gehad. Dat was heel gezellig, we hebben elkaar toen ook een kus gegeven. Alleen was ik nog nieuwsgierig: hoe gaat dit verder?”

Dat wilde hij uitzoeken tijdens de tweede date. “Ik was nog niet echt 100 procent overtuigd, maar er was wel iets. Daarom heb ik haar uitgenodigd voor een chilldate, en wilde ik kijken uitzoeken wat er precies tussen ons is.” Helaas bleek die date niet helemaal uit te pakken zoals Tony had gehoopt. Sterker nog, het ging helemaal de andere kant op: “We gingen stappen terug”, vertelt hij.

Ongemakkelijk

De Bachelor himself vond hun tweede date – net als veel kijkers – 'best wel ongemakkelijk'. Hij moest dan ook moeite doen om het gesprek op gang te houden. Maar, zoals hij al zei tijdens de rozenceremonie, heeft de zoen veel duidelijk gemaakt.

“Toen hebben we elkaar weer een kus gegeven en dat was eigenlijk het moment dat ik dacht: nee. (…) En dan neem ik het besluit om iemand niet aan het lijntje te houden.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook