Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Roos over Tony Junior: 'Wat hij mij vertelde was allemaal bullshit'

Volgens de beauty had Tony tijdens de rozenceremonies steeds mooie woorden, maar kwamen er geen daden.

De Bachelor Roos

De Bachelors Roos wist op de red carpet nog een verpletterende indruk te maken op Tony Junior, maar de vonken bleven daarna uit. De beauty had niet het idee dat de knappe dj haar écht wilde leren kennen en besloot dit bij hem aan te kaarten. Dat dit niet het gewenste effect had, bleek wel toen Roos tijdens de laatste rozenceremonie geen roos kreeg. Met Grazia blikt ze terug op dit moment en haar Bachelor-avontuur.

Rollercoaster

Roos kijkt met gemengde gevoelens terug op haar Bachelor-deelname. "Ik heb het ervaren als een heel bijzonder avontuur, iets wat je waarschijnlijk nooit van je leven meer gaat meemaken. Maar het was ook wel echt een rollercoaster", vertelt ze als we met haar bellen. "Ik heb in ieder geval één iemand heel goed leren kennen, en dat is mezelf." In De Bachelor moeten de deelnemers het namelijk een paar weken zonder telefoon en contact met de buitenwereld doen, wat best pittig kan zijn. "Je komt jezelf daar best wel tegen. Je gaat over dingen denken waar je in het dagelijks leven niet zo mee bezig bent."

Zo zagen we dat Roos het in de vierde aflevering erg moeilijk had met het verlies van haar vader, die anderhalf jaar eerder zelfmoord pleegde. "Dat is iets waar ik het in het normale leven eigenlijk nooit over heb of over praat met vriendinnen", vertelt ze eerlijk. "Je hebt natuurlijk zeeën van tijd daar en je hebt nauwelijks afleiding, dus je gaat heel veel nadenken over alles. Dat kwam best wel hard aan." Achteraf is Roos wel blij dat deze gevoelens naar boven zijn gekomen. "Het heeft me doen inzien dat het oké is om erover te praten en om je gevoelens te uiten."

Geen interesse

Niet alleen stelde Roos zich open naar de andere single ladies, ook vertelde ze haar verhaal aan Tony. "Dat was lastig," laat ze weten, "maar ik had het natuurlijk al met die andere meiden gedeeld, dus ik had al soort van open kaart gespeeld." Daarnaast vond ze het belangrijk dat Tony het wist, omdat ze tijdens de groepsdate daarvoor wat stilletjes was toen Femke over de band met haar ouders begon. "Ik denk dat het voor hem wel goed was om het te horen, zodat hij wist waarom ik toen dichtsloeg."

Hoewel Roos iets heel persoonlijks met de knappe dj had gedeeld, bleef een diepere connectie uit. Niet alleen omdat ze nauwelijks één-op-één-momenten samen hadden, maar vooral omdat Tony niet veel interesse leek te hebben in het model. "Ik ben er twee weken geweest en ik heb natuurlijk de eerste date gehad, waarin eigenlijk ook alle vragen van mijn kant kwamen", laat de blondine weten. "Het was natuurlijk de allereerste dag en de date was pas om half 3 's nachts, omdat alles uitliep. Dus ik dacht: wie weet is hij nog zenuwachtig en stelt hij daarom niet zoveel vragen terug. Ik dacht toen: het komt wel. Maar op een gegeven moment hield ik mezelf dat elke dag voor."

Bullshit

Helaas kwam het niet, ook niet na twee weken. "Elke dag dacht ik weer: we gaan ervoor. Maar elke avond ging ik slapen met de gedachte: wat doe ik hier?", vertelt Roos openhartig. "Het is heel kwetsend als jij je eenmaal openstelt voor iemand en iemand vraagt jou vervolgens letterlijk niets", haalt ze uit naar Tony. "Hij heeft mij gewoon nooit wat gevraagd. Ik snap dat het voor hem lastig is om daar met zoveel meiden te zitten, maar hij weet letterlijk niets van mij. Niet eens wat ik in het dagelijks leven doe, waar mijn interesses en ambities liggen of hoe ik in het leven sta. Hij weet gewoon niets, behalve dan dat mijn vader is overleden. Maar dat is ook iets wat ik uit mezelf heb verteld."

Daarom besloot ze dit in de laatste aflevering bij Tony aan te kaarten. Hoewel hij in de aflevering wat verontwaardigd overkwam door de opmerking van Roos, is niet alles uitgezonden. "Hij zei dat hij het echt erg vond dat ik het zo zag en dat dat echt niet zijn bedoeling was", vertelt de beauty. Toen ze hem op de man af vroeg of hij haar wel écht wilde leren kennen, zei hij dat hij oprecht geïnteresseerd was. Of ze dan ook verbaasd was dat Tony haar uiteindelijk geen roos gaf? "Mwah nee, ik was er al wel een beetje kaar mee. Maar toen was het al helemaal dat ik dacht van: oké, wat jij tijdens de cocktailparty allemaal aan mij vertelde was gewoon allemaal bullshit eigenlijk", weet Roos te vertellen. "Uiteindelijk was het voor mij prima dat ik geen roos kreeg, want ik heb er twee weken gezeten en tijdens de ceremonies heeft hij allemaal mooie woorden, maar komen er niet echt daden. Dus dan ga ik er verder ook niet meer energie in steken."

Misschien ook voor jou:
Rick Brandsteder onthult: 'Opvallendste move komt komende Bachelor-aflevering'
Showbizz
  • RTL (Tom Cornelissen)