De Bachelors Femke over wie het best bij Tony Junior past

Ook vertelt ze dat ze een hechte band met de dames heeft opgebouwd.

Femke veroverde dan niet het hart van Tony Junior in De Bachelor, maar bouwde wel een hechte vriendschappen met de vrijgezelle dames op. Femke heeft de dames dan ook goed leren kennen. Maarre, wie past volgens Femke het best bij de dj?

Mooie band

Hoewel Serena het best pittig vond om met meerdere dames een huis te delen én om te strijden om Tony’s aandacht, gold dat niet voor de sportieve Femke. “Dat vond ik totaal niet lastig”, lacht Femke als we met haar bellen.

“Dat komt ook omdat ik gewoon zo’n mooie band met de meiden heb opgebouwd. Ik gunde het iedereen eigenlijk om iets met Tony op te bouwen. Bovendien kun je een klik niet forceren. Voor mij was het geen strijd om Tony’s aandacht te krijgen, maar misschien komt dat ook wel omdat het voor mij vrij snel duidelijk was dat Tony en ik alleen een vriendschappelijke klik hebben.”

Beste match

Femke kon het in Kroatië ontzettend goed vinden met alle dames. Niet zo gek dat ze terug in Nederland dan ook regelmatig contact heeft met haar medekandidaten. “We spreken elkaar bijna elke dag. We videobellen veel en ik ben ook vaak in Amsterdam. Gisteren ben ik weer bij een paar dames geweest en binnenkort spreken we weer af.”

Aangezien Femke het met iedereen goed kan vinden, gunt ze het alle overgebleven dames om Tony’s hart te veroveren. Maar wie is volgens haar nou stiekem de beste match? “Iedereen is zo leuk”, begint Femke. “Maar Sarai en Tony hebben wel echt een geweldige vibe. Ik vind dat je sowieso nog te weinig van Sarai hebt gezien”, gaat ze verder. “Door onze tijd samen in de villa heb ik Sarai goed leren kennen, en zij en Tony viben echt heel goed.”

Toch denkt Femke dat ook Jolijn en India wel een kans maken bij de bachelor himself. “Jolijn spat van het scherm af. En na de romantische date van India met Tony kun je ook wel zeggen dat India goed bij hem past. India heeft zo’n prachtig uiterlijk en innerlijk, ik denk dat zij wel bij hem past.” Hmmm…

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws