Rick Brandsteder onthult: ‘Opvallendste move komt komende Bachelor-aflevering’

Oeh...

Dat Tony Junior de knappe Oriana in de aflevering van afgelopen donderdag tóch niet naar huis stuurde, was een behoorlijke plottwist die wij niet aan zagen komen. Maarre, volgens host Rick Brandsteder heeft de knappe dj nog meer opvallende moves in petto.

De Bachelor

Twintig prachtige dames gingen de strijd aan om het hart van Tony te winnen. Zes afleveringen verder is de groep single ladies inmiddels gehalveerd. RTL Boulevard maakte de balans op met host Rick. “Tony is oprecht geïnteresseerd. Hij maakt voor iedere dame tijd vrij, ook als de camera's niet draaien”, laat hij weten. “Ik ben super trots op hem als wingman.”

Hoewel Rick natuurlijk al weet met welke dame Tony gaat eindigen, verklapt hij dat hij vooral bij de date met Julia veel sparks zag. “Bij die filmavond zag ik wel echt een verliefde blik”, vertelt hij. Oeh la la

Heftig moment

Afgelopen donderdag eindigde De Bachelor traditiegetrouw met een rozenceremonie. Hierin moest Tony uiteindelijk een keuze maken tussen Oriana en Sara. Hoewel het in eerste instantie leek alsof Oriana naar huis moest, toverde Tony op het allerlaatste moment alsnog een roos uit zijn binnenzak voor de beauty. Achter deze heftige plottwist zat blijkbaar een heel duidelijke reden, zo legt Tony uit. “Ik wilde kijken of ze (Oriana, red.) echt gevoelens voor me heeft, en ik denk dat dat echt gelukt is. Ik ben overtuigd.”

Er komen nog veel meer van zulke heftige momenten aan, als we Rick mogen geloven. “Het opvallendste moment komt komende donderdag. Dan maakt Tony een move die zelfs zijn wingman, die alle ins and outs weet, niet zag aankomen”, verklapt hij. Can't wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws