Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lesley verschijnt binnenkort op het toneel

We kunnen de realityster binnenkort in het theater bewonderen.

Lesley toneel

Lesley Versprille maakte met haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch de tongen los. Sinds haar deelname aan het programma is ze heel wat Instagram-volgers én zelfs een OnlyFans-account rijker. Maar dat is niet het enige waar Lesley zich mee bezighoudt.

Carrièreswitch

Lesley is binnenkort niet op tv, maar op het toneel te bewonderen. Jawel, je leest het goed. De realityster gaat haar carrière voortzetten in het theater. Ze verschijnt namelijk in een theatershow van De Warme Winkel, een theatergroep die internationaal en nationaal keihard aan de weg timmert.

De theatergroep staat bekend om hilarische, brutale en intelligente voorstellingen over grote thema’s. Het thema van deze theatershow? Een oprechte ode aan de ironie.

Lesley

In deze theatershow deelt de theatergroep het podium met verleidelijke sterren uit realityshows. De theatergroep trekt zich terug op een verleidelijk mooi eiland met grote cultuurhistorische waarde. Hier ontmoeten ze vier realitysterren, onder anderen Lesley en Earl Daniël. De acteurs gaan vervolgens de uitdaging aan: blijft ironie hun sterkste wapen of slaan dates met real people gaten in hun overtuiging?

"Verwacht briljante acteurs, oogstrelende decors, pumpy muziek en de nodige verleidingen en misverstanden in een prikkelende voorstelling over de populariteit van hoge versus lage kunst. Want waarom kijken zoveel hoogopgeleide mensen graag naar programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach?", schrijft de theatergroep.

Wil je Lesley zien shinen op het podium? De theatershow verschijnt van donderdag 28 oktober t/m 8 december door heel Nederland. Meer informatie vind je hier.

Misschien ook voor jou:
'EOTBDD's Lesley verschijnt binnenkort weer op de buis'
Showbizz
  • De Warme Winkel
  • MTV