Aiii: EOTBDD’s Lesley heeft wond in gezicht na voedselgevecht met Shani

Ouch!

Dat het niet bepaald botert tussen EOTBDD's Shani en Lesley, werd in de afleveringen méér dan duidelijk. Afgelopen weekend is het uit de hand gelopen tussen de twee, met een flinke snee in Lesleys gezicht tot gevolg. Al was dit niet met opzet, zo vertelt Shani.

Voedselgevecht

Op Instagram Stories laat Lesley haar volgers behoorlijk schrikken met een flinke snee in haar wang. Ze vertelt haar volgers wat er volgens haar is gebeurd tussen haar en de Vlaamse. “Dit weekend was ik samen met alle originals op een feestje en tijdens een spelletje kregen Shani en ik de opdracht om een voedselgevecht met elkaar te houden”, begint ze haar verhaal. “Tijdens dat voedselgevecht heeft ze, zoals ze zelf zegt, per ongeluk een stenen schaaltje in mijn gezicht gegooid.”

Dit ongelukje liet een behoorlijke wond achter in Lesleys gezicht, waarop ze naar het ziekenhuis moest. “Dit is nu geplakt”, zegt ze over de snee. “Vandaar dat de pleisters er nog overheen zitten.” Nu is het 'hopen dat het litteken meevalt', aldus Lesley.

Ongelukje

In een gesprek met roddelkoning Fawry Not Sawry doet Shani haar kant van het verhaal. Ze vertelt dat ze dit absoluut niet met opzet heeft gedaan. “We zaten tien centimeter van elkaar af. Ik wilde saus uit een potje halen, maar nam per ongeluk ook het potje mee”, laat ze weten. “Ik wist überhaupt niet dat ik haar had geraakt. Ik heb haar een dag daarna nog gebeld om mijn excuses aan te bieden en te vragen of alles oké was. Ik heb nooit de intentie gehad om haar pijn te doen.”

Even later deelt Fawry een screenshot van een appgesprek tussen Lesley en Shani, waarop te zien is dat de Vlaamse haar excuses aanbiedt. “Ik wil nog nog wel even mijn verontschuldigingen aanbieden, want was echt niet de bedoeling en voel me er best kut over. Hoop dat je oké bent nu”, schrijft Shani. Dat lijkt Lesley wel te kunnen waarderen. “Geen probleem! Ze hebben het dichtgeplakt in het ziekenhuis en ze zeiden dat het qua litteken wel mee gaat vallen gelukkig”, schrijft ze terug. Eind goed, al goed?

Bekijk de foto's HIER en HIER.

Bron: LoveReality | Beeld: EOTBDD, Instagram

Laatste nieuws