Hilarisch: Tony Junior neemt zichzelf op de hak

Blijkbaar is Tony groot fan van dit bepaalde woordje.

Ongemakkelijke dates, rozenceremonies en zelfs eerste kusjes: we krijgen het allemaal te zien in De Bachelor. En ondanks dat Tony Junior geknipt lijkt voor deze rol, is ook hij wel eens zenuwachtig. En wat doe je als je zenuwachtig bent? Juist, hetzelfde woordje enorm vaak herhalen.

Awkward

Tijdens de eerste aflevering van De Bachelor kreeg Tony de kans om de twintig vrouwen héél kort te spreken. De dj stond aan het einde van een rode loper en had hier de eerste momentjes met zijn potentiële lovers. Zoals we al hadden verwacht was dit in sommige situaties behoorlijk awkward en dat is ook Tony niet ontgaan.

Op Instagram steekt de dj de draak met zichzelf aan en deelt hij een TikTok-video waarin hij allerlei stukjes van de aflevering achter elkaar heeft geplakt. Er was namelijk één woordje waar hij veel gebruik van maakte.

Leuk

“Je bent de allereerste, superleuk”, “Heel leuk dat je er bent”, “Echt heel leuk”, “Leuk je te ontmoeten”, is slechts een greep uit de uitspraken van Tony. “LEUK”, schrijft hij bij de video op Instagram.

Dat de dj de momentjes op de rode loper leuk heeft gevonden, moge duidelijk zijn. Uit de reacties onder de post blijkt dat zijn volgers vooral de compilatie erg leuk vinden. “Ik vind dit heel leuk”, “Wat LEUK” en “Wat leuk allemaal”, klinkt het in de reacties. Leuk, Tony!

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws