Amanda doet boekje open over de winnares van De Bachelor: ‘Hij en zij willen er allebei voor gaan’

Vormt Tony nog steeds een koppel met de winnares van De Bachelor?

Het liefdesavontuur van Tony Junior is in volle gang en er hebben inmiddels al flink wat singles de villa verlaten. Wie de winnares is van het programma? Dat mogen de ladies en Tony niet verklappen. Al onthult Amanda wel alvast een tipje van de sluier.

Amanda

Helaas moest Amanda in de nieuwste aflevering van De Bachelor het prachtige Kroatië verlaten. De vonk tussen Tony en Amanda sprong helaas niet over en daarom besloot de dj Amanda naar huis te sturen.

In gesprek met RUMAG laat de knappe vrijgezel weten dat ze het besluit van Tony wel kon begrijpen. Amanda kampte het afgelopen jaar met een burn-out en vertelde hierover openhartig aan de dj. Tony is op zoek naar stabiliteit en vertelde dat hij dit met Amanda niet voor zich zag.

Face to face

Tony wilde het face to face vertellen, dat vond ik wel heel bijzonder”, vertelt Amanda. “Hij had echt respect voor mij als persoon, toen hij dit aan mij uitlegde. Dat vond ik heel mooi van hem.”

“Als Tony verliefd op mij was geweest, dan had het niet uitgemaakt. Het moet dus een combinatie van factoren zijn geweest voor hem, het gevoel dat ik nog niet precies weet wat ik wil doen qua werk en studie en de ontbrekende gevoelens vanuit Tony's kant.”

Winnares

Maarre, de grote vraag blijft natuurlijk: welke dame gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? Uiteraard mag Amanda daar niets over zeggen, maar ze durft wel te onthullen dat het duo zeker kans van slagen heeft.

Presentator Fawry not Sawry vraagt Amanda of Tony nog steeds een koppel vormt met de winnares. “Ik denk het wel”, biecht Amanda op. “Het zat gewoon heel erg goed. Hij en zij willen er gewoon allebei voor gaan, dus ik heb er heel veel vertrouwen in.” Hmmm….

Beeld: RTL | Video: RUMAG

Laatste nieuws