Yes! Dit jaar mogelijk een nieuw seizoen Expeditie Robinson

Het seizoen wordt mogelijk iets dichter bij huis opgenomen.

Liefhebbers van het tv-programma Expeditie Robinson moeten al een flinke tijd wachten op een nieuw seizoen. Het coronavirus gooide roet in het eten en hierdoor werden er geen nieuwe afleveringen opgenomen. Gelukkig zijn de vooruitzichten voor het aankomende jaar een stuk aangenamer.

Dichter bij huis

Wegens de uitbraak van het coronavirus was het niet veilig genoeg om met een crew én een flinke groep expeditieleden naar de andere kant van de wereld af te reizen. De opnames werden hierom volledig gecanceld.

RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst laat er dit jaar geen gras over groeien en denkt aan een alternatief. “We bekijken de mogelijkheden om Expeditie Robinson dichter bij huis op te nemen”, laat hij weten aan Algemeen Dagblad.

Niet de eerste keer

We horen het je denken: Expeditie Robinson dichter bij huis? Well, het is niet de eerste keer dat een programma vanwege het coronavirus in een Europees oord wordt opgenomen. Zo werd Temptation Island: Love or Leave in het zonnige Italië opgenomen, terwijl de voorgaande edities zich in Thailand afspeelden.

Of er in de buurt van ons koude kikkerland ook onbewoonde eilanden zijn waar de expeditieleden wekenlang kunnen verblijven? We don't know. Maar we hopen er wel enorm op. Wordt vervolgd!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws