Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Dit is wanneer het 18e seizoen van Grey's Anatomy verschijnt

De releasedatum is eindelijk bekend!

Grey's Anatomy

Ben jij het wachten op een nieuw seizoen van Grey's Anatomy ook zo zat? Dan hebben we goed nieuws voor je. ABC Network heeft namelijk eindelijk de releasedatum voor het achttiende seizoen van de ziekenhuisserie onthuld. We can't wait!

Meredith

Dat de dramaserie een achttiende seizoen heeft besteld, was voor veel fans een enorme opluchting. Maandenlang werd er gespeculeerd over een mogelijk achttiende seizoen en ook hoofdrolspeelster Ellen Pompeo, die de rol van Dr. Meredith Grey op zich neemt, wist allerlei hints te geven in een interview met Variety. Zo vertelde ze: "Ik bedoel, dit is het laatste jaar van mijn contract. Het zou zomaar kunnen dat de serie dit jaar ten einde komt."

Afscheid

Hoewel we het liefst van alle Grey's Anatomy-castleden willen genieten, gaat die vlieger helaas niet op. Verschillende castleden nemen namelijk afscheid van de ziekenhuisserie. Zo verlieten zowel Giacomo Gianniotti (Dr. Andrew DeLuca) en Jesse Williams (Dr. Jackson Every) de show in het zeventiende seizoen van de serie.

Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Dr. Richard Webber) zien we wel terug in het nieuwe seizoen. Het achttiende seizoen zal vanaf 30 september bij ABC te zien zijn. Of dit ook het laatste seizoen gaat zijn, is niet duidelijk.

Lifestyle
  • Serietotaal
  • Grey's Anatomy, Instagram