Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze actrice ziet terugkeer in Grey's Anatomy wel zitten

Komt de actrice nog terug in het laatste seizoen van de serie?

Kate Walsh als dr. Addison

Na zeventien seizoenen loopt Grey's Anatomy helaas echt op z'n einde. Déze actrice uit de eerste seizoenen zou graag nog eens op de set staan voordat het zover is.

End of an era

In de ruim vijftien jaar dat Grey's Anatomy bestaat hebben we de liefdesperikelen van al heel wat artsen en interns kunnen volgen. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo hint er sadly steeds vaker op dat fans afscheid moeten nemen van de ziekenhuisserie.

Voordat het echt voorbij is, hoopt actrice Kate Walsh nog eens de witte doktersjas aan te trekken en de ziekenhuisset op te stappen. Vanaf het einde van seizoen 1 tot en met seizoen 3 vertolkte zij de rol van Dr. Addison Montgomery. In de spin-off Private Practice ging ze daar nog even mee door, maar sinds 2012 is ze niet meer als Addison verschenen in Grey's zelf. En als het aan haar ligt, komt daar binnenkort verandering in.

'Misschien via Zoom'

Aan People vertelt Kate dat ze 'absoluut' weer in de rol van Addison zou kruipen als ze de kans krijgt. "Als het zou lukken, zou ik heel graag terugkeren." Ze heeft ook al een ideetje over hoe die terugkeer zou kunnen gaan. "Misschien kan ik Zoom-bellen, Dr. Addison zou wel kunnen Zoomen."

En ondenkbaar is een gastverschijning van de roodharige chirurge niet: Patrick Dempsey (Derek Shepherd) en T.R. Knight (George O'Malley) doken in het meest recente seizoen óók weer even op.

Dat bleef ook bij Kate zelf niet onopgemerkt. Toen Meredith en Derek in de serie voor even herenigd waren, schreef ze op Instagram: "Meid, je weet allang hoe Addie hierop zou hebben gereageerd" bij een héél veelzeggende foto van haar personage. "Van harte met jullie internet-breaking reunion."

Misschien ook voor jou:
Nooo: Ellen Pompeo hint op een einde van Grey's Anatomy
Showbizz
  • Woman and Home, Instagram
  • Grey's Anatomy