Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok doodmoe door corona: 'Ik heb gewoon nérgens zin in'

Het virus houdt Janice nog steeds in zijn greep.

Janice en Donny

Het leven van Janice Blok gaat niet altijd over rozen. Sterker nog, zij en vriendlief Donny Roelvink testten onlangs positief op het coronavirus. En hoewel Donny er alweer redelijk bovenop is, houdt het virus Janice nog steeds in zijn greep.

Pijn aan longen

Op Instagram geeft Janice een update over hoe het met haar gaat. "Ik ben gewoon nog steeds ziek", vertelt ze zuchtend. "Het is dag tien en ik ben nog steeds aan het hoesten, ik ben verkouden en ik heb pijn aan mijn longen (...) Je zal wel denken: heb je die Janice weer op Stories over hoe ziek ze is, maar het is echt zo!", aldus de brunette.

Moe

Ze is erg moe en heeft nergens puf voor, zo legt ze uit. "Ik heb gewoon nérgens zin in. Ik zit soms achter mijn laptop, een half uurtje, en dan ben ik er alweer klaar mee en hoor ik de volgens buiten fluiten en dan denk ik: wat is dat? Dan ben ik weer afgeleid."

"Zo gooi je je leven toch weg", weet ze er nog net uit brengen voordat ze weer moet hoesten. "Ik ben er al tien dagen niet..."

Samenwonen

Janice Blok en boyfriend Donny Roelvink hebben eind vorig jaar een belangrijke stap gezet in hun relatie. Sinds begin december wonen de twee lovebirds namelijk samen! De Rotterdamse Janice ruilde 010 om voor Amsterdam. Het hele verhuizingsproces is vastgelegd op camera en daar heeft Janice een uitgebreide video van gedeeld op Instagram.

"Het heeft even geduurd.. Maar daar is die dan! Sinds december ben ik samen met Donny verhuist naar Amsterdam en liet hierbij mijn geboorteplaats achter in Rotterdam", schrijft ze bij de video. "Het hele traject heb ik geprobeerd om dit zoveel mogelijk voor jullie vast te leggen en dit is het eindresultaat. In een half jaar tijd heb ik samen met allemaal te gekke samenwerkingspartners een super mooi paleisje weten te creëren, wat wij nu echt ons thuis kunnen noemen", aldus Janice. Lief!

Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BrunoPress, Instagram