Janice Blok laat zich uit over zwangerschapsgeruchten: ‘Het houdt niet op’

De influencer ontving zelfs al een zwangerschapsfelicitatie.

Dat Janice Blok en lover Donny Roelvink een kinderwens hebben, steekt het koppel niet onder stoelen of banken. Toch wordt Janice naar eigen zeggen doodmoe van alle zwangerschapsgeruchten die de ronde doen. Via Instagram Stories laat de influencer zich uit over alle berichtjes die ze via Instagram ontvangt.

“Het houdt niet op”

In een video op Instagram Stories laat Janice van zich horen. “Jezus mensen, het houdt niet op”, begint Janice. “Schei toch eens uit met het vragen of ik zwanger ben. Ik begin gewoon aan mezelf te twijfelen of ik niet een keer een test moet doen.”

Zo laat Janice zelfs weten dat ze onlangs een zwangerschapsfelicitatie ontving in haar DM-inbox op Instagram. “Ik kreeg zelfs een bericht van een vrouw: 'Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!', dat kan gewoon echt niet!”

Zelf bepalen

Janice grapt er vervolgens op los en laat weten dat wanneer ze ooit zwanger raakt, ze het nieuws zelf wel naar buiten brengt. “Als ik zwanger ben, wat ik niet ben, zal ik dat jullie zelf aangeven wanneer ik dat wil. Met postduiven, rooksignalen en vuurwerkshows zal ik het online plaatsen.”

Het is overigens niet de eerste keer dat Janice zich over dit onderwerp uitlaat op social media. Al eerder deelde ze een bericht over de grote hoeveelheid zwangerschapsspeculaties rondom haar en Donny. De influencer wilde hiermee duidelijk maken dat zulke berichtjes best wel kwetsend kunnen zijn.

“Want eigenlijk zeggen ze daar indirect mee dat je bent aangekomen, doordat het zichtbaar is voor de buitenwereld. En ik denk dat dat voor geen enkele vrouw leuk is om te horen. Ik kan jullie vertellen: het zijn de coronakilo's.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws