Adele voor het eerst in lange tijd weer in het openbaar gespot (mét potentiële lover)

Is Adele weer gelukkig in de liefde?

We zien en horen tegenwoordig maar weinig van Adele. Nadat de zangeres in 2019 van haar ex-man scheidde, gooide ze het roer compleet om en verraste ze haar fans keer op keer met een nieuwe look. Dit weekend verscheen Adele weer eens in het openbaar en ze was niet alleen!

Scheiding

Adele maakte in september vorig jaar bekend dat ze na ruim zeven gelukkige jaren met ex-liefje Simon Konecki, de scheiding definitief te hebben aangevraagd. Die scheiding heeft de zangeres inmiddels achter de rug en het lijkt erop dat Adele het achter zich heeft kunnen laten.

Als we de geruchten moeten geloven, is Adele nu namelijk aan het daten met Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. De twee werden dit weekend tijdens de NBA-finale tussen Milwaukee Bucks en Phoenix Suns samen gespot. TMZ heeft foto's van de twee samen en daarop is te zien dat Adele en Rich duidelijk goed met elkaar overweg kunnen.

Transformatie

Echter heeft geen van de twee de geruchten omtrent een relatie nog bevestigd. To be continued, dus!

Adele onderging het afgelopen jaar – zowel vanbinnen als vanbuiten – een indrukwekkende transformatie. Vorig jaar mei plaatste de zangeres een foto van zichzelf op Instagram waarop te zien was dat ze is afgevallen. Adele wist haar volgers daarna keer op keer te verrassen met een nieuwe look. Lange lokken, een bob of een bos met krullen: de zangeres heeft bewezen dat alles haar staat. You go, Adele!

Bekijk de foto's van Adele en Rich Paul HIER.

Bron: Telegraaf, TMZ | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws