Deze rapper is naar verluidt de nieuwe liefde van Adele

Zou het?
Deze rapper is naar verluidt de nieuwe liefde van Adele

De geruchtenmolen draaide de afgelopen dagen weer op volle toeren: Adele zou een relatie hebben met rapper Skepta.

Foto

Op Instagram deelt Adele twee kiekjes waarop ze dezelfde jurk draagt. Op de foto's is te zien dat de jurk nu beduidend losser valt dan voorheen en ze daarmee een ware transformatie laat zien, maar dat is niet het enige waar fans zich over uit laten.

Rapper Skepta laat namelijk ook een reactie achter onde foto: "Ik zie dat je je eigen Instagram-wachtwoord weer hebt." Hiermee doelt hij op het feit dat de zangeres ooit in een interview toegaf de wachtwoorden van haar social media-accounts niet te mogen hebben van haar management, omdat ze anders domme dingen online zou zetten.

Lees ook: Wow: Adele onherkenbaar na gewichtsverlies

Scheiding

De reactie van de rapper is inmiddels meer dan 8000 keer geliket, maar wat het echte overtuigende bewijs was voor de fans, is de reactie van Adele op de rapper. De zangeres liet namelijk een hartjes-emoji achter onder zijn berichtje.

Adele maakte in september vorig jaar bekend na ruim zeven gelukkige jaren samen te zijn geweest met ex-liefje Simon Konecki de scheiding definitief te hebben aangevraagd. De scheiding is op dit moment nog niet helemaal rond.

Adele heeft nooit een huwelijkscontract opgesteld, waardoor ze verplicht is om de helft van haar vermogen aan haar ex te geven. Gezien haar vermogen 140 miljoen pond bedraagt, mag ze Simon blij maken met maar liefst 70 miljoen pond. Damn...

Bekijk hieronder de Instagram post van Adele.

Dit bericht bekijken op Instagram

5 ciders in 👌🏻

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR , Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70910a36351', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });