Yes: opnames Sex and the City-reboot zijn van start gegaan

Op Instagram lieten de leading ladies weten dat hun eerste draaidag erop zit.

Lees ook

Yes! Carrie, Miranda en Charlotte are back! Hoewel we nog steeds niet weten wanneer we van de reboot van Sex and the City kunnen genieten, weten we wél dat de opnames van And Just Like That… van start zijn gegaan.

Eerste draaidag

Niemand minder dan actrices Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda) lieten weten dat de opnames van de show van start zijn gegaan. Veel laten de leading ladies er nog niet over los, maar dat we weer wat dichterbij de revival zijn is duidelijk. “And Just Like That…. We’re back!”, schreef Kristin op Instagram.

Ook Cynthia liet op Instagram weten dat de opnames van start zijn gegaan. “It was day one”, schreef zij bij dezelfde foto die ook Kristin plaatste. Hierop zien we de drie ladies voor het eerst weer als hun karakters Carrie, Charlotte en Miranda.

De afleveringen

Ook Sarah Jessica liet het moment uiteraard niet aan zich voorbijgaan en deelde nog een behind the scene-kiekje. “Onto the next scene. While the camera moves.” Veelzeggend over het script was het niet, dus we zullen nog even moeten afwachten wat New York in petto heeft voor Carrie, Charlotte en Miranda.

In totaal kunnen we ons opmaken voor tien afleveringen van elk dertig minuten. Wanneer? Daar moeten we nog even op wachten. Maar een ding weten we: het gaat iconisch worden!

Bron: HBO | Beeld: Sex and the City, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook