Emma Heesters openhartig over onzekerheden: ‘Zit eraan te denken om mijn borsten te laten doen’

'Ik zit er over te twijfelen', aldus Emma.

Lees ook

Emma Heesters is niet meer uit de spotlights weg te denken. Als we aan Emma denken, denken we dan ook gelijk aan: confidence. Toch verklapt de zangeres dat ze wel degelijk haar onzekerheden heeft.

Borsten

De prachtige Emma laat in haar videoclips en op TikTok en Instagram regelmatig haar sexy moves zien. Toch heeft de zangeres ook een onzekere kant, zo vertelt ze in een YouTube-video met Anna Nooshin.

“Ik zit eraan te denken om mijn borsten te laten doen”, vertelt ze wanneer Anna haar vraagt of ze iets aan zichzelf zou willen veranderen. “Ik zit er over te te twijfelen en heb al wel veel research gedaan, maar die littekens vind ik vooral zonde.”

Operaties

De blondine legt uit dat ze al eens onder het mes heeft gelegen. “Mijn galblaas en mijn blinde darm zijn eruit, dus ik heb al wat littekens. Daarom vind ik het zonde om nog meer littekens te krijgen”, aldus Emma.

Emma vertelde eerder al aan Grazia dat ze goed weet om te gaan met haar onzekerheden. “Als ik zin heb in een stuk pizza, eet ik dat gewoon. Dat is beter voor mijn mental health“, legt ze uit. Elke dag onderuitgezakt op de bank daarentegen, dat is niets voor Emma. “Ik ga veel naar de sportschool, al is me fit voelen belangrijker dan slank zijn.” You go, Emma!

Bron: YouTube | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook