Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emma Heesters openhartig over onzekerheden

De zangeres is niet altijd zo zelfverzekerd geweest.

Emma Heesters

Emma Heesters is niet meer uit de spotlights weg te denken. Haar catchy single Schat Ik ben OK is uit en in de videoclip haalt ze haar beste dance moves uit de kast. Als we aan Emma denken, denken we dan ook gelijk aan: confidence. Toch verklapt de zangeres aan Grazia dat ze niet altijd zo zelfverzekerd is geweest.

In lingerie poseren

De prachtige Emma laat in haar videoclips en op TikTok en Instagram regelmatig haar sexy moves zien. De blondine is dan ook het perfécte gezicht voor de nieuwste lingeriecampagne van Hunkemöller, Bra Party. Toch vond ze het best spannend om in lingerie voor de camera te poseren. "Je wilt niet weten hoe zenuwachtig ik vooraf was", onthult Emma aan Grazia. "Ik heb wel vaker model gestaan, maar meestal voor mijn eigen projecten, zoals een albumcover. Poseren in lingerie is echt iets anders."

Hoe eng en spannend ze het ook vond, Emma is ontzettend blij met de resultaten. "Ik voelde me heel zelfverzekerd en dat zie je ook op de foto's. En ik zie er beter uit dan ik dacht", laat de zangeres weten. "Apart eigenlijk, dat vrouwen soms zo'n vertekend beeld van zichzelf hebben."

Onzekerheden

Emma geeft toe dat ze niet altijd zo zelfverzekerd is geweest. "Iedere vrouw heeft last van onzekerheden, ongeacht hoe ze eruitziet", vertelt ze. "Maar ik zit nu veel lekkerder in mijn vel dan vroeger. En dat heeft weinig met mijn kledingmaat te maken, meer met hoe ik me voel. Vroeger heb ik veel gedanst, klassiek en modern. Als ik dan iets aankwam, hoorde ik dat meteen: 'Let erop dat je niet te dik wordt!' Dat legde een grote druk op me, omdat ik zelf ook begon te denken dat ik te stevig werd. Terwijl dat helemaal niet zo was."

Inmiddels is de zangeres niet meer bezig met elk grammetje dat eraan komt of afgaat. "Als ik zin heb in een stuk pizza, eet ik dat gewoon. Dat is beter voor mijn mental health", legt ze uit. Elke dag onderuitgezakt op de bank daarentegen, dat is niets voor Emma. "Ik ga veel naar de sportschool, al is me fit voelen belangrijker dan slank zijn." You go, Emma!

Benieuwd naar het hele interview met Emma Heesters? Je leest 't in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen te koop!

Misschien ook voor jou:
Wait, what?! 'Emma Heesters verhuist met vriend naar Italië'
Showbizz
  • Grazia (Agnes Hofman)
  • BrunoPress, Instagram