Groot nieuws voor Loiza Lamers

'Het is officieel', laat het topmodel weten op Instagram.

Lees ook

Exciting times voor Loiza Lamers. Het model gaat namelijk samen met haar moeder een boek schrijven, zo laat ze weten op Instagram. Enne, daar horen natuurlijk bubbels bij. Cheers!

Eerste boek

“Het is officieel”, schrijft Loiza bij het drieluik. “We hebben zojuist onze eerste boekendeal ondertekend. Ik ben zo excited en ongelofelijk trots dat we dit samen met dit geweldige team konden doen.”

Waar het boek precies over gaat, is nog onduidelijk. Maarre, als we mogen raden, gokken we dat het een persoonlijk verhaal wordt. “Bedankt voor het geloven in ons verhaal“, richt Loiza zich namelijk tot de uitgever. Wat wel duidelijk is, is dat het boek in december in de winkels komt te liggen. Dat wordt nog even flink doorpennen voor de dames Lamers. We can't wait!

Felicitaties

Ook Loiza's volgers kunnen niet wachten tot ze het boek kunnen lezen. “Wat goed!!!”, schrijft Shelly Sterk. “Zo te gek”, vindt ook Linda Hakeboom. Ook BN'ers als Kjeld Nuis en Splinter Chabot feliciteren het topmodel met haar eerste boekendeal. “Zo trots”, klinkt het meermaals in de comments.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook