Zien: Love Islands Sebastiana onderging liposuctie

Op Instagram Stories vertelt de Islander openhartig over haar plastische chirurgie.

Lees ook

Realitysterren en plastische chirurgie lijken tegenwoordig hand in hand te gaan. Fillers hier, een borstvergroting daar. Ook Love Islands Sebastiana, die we kennen uit het eerste seizoen van het liefdesprogramma, is onder het mes gegaan. Op Instagram Stories vertelt ze nu openhartig over waarom ze liposuctie én een Brazilian Butt Lift heeft ondergaan.

Bilvergroting

Begin deze week liet Sebastiana op Instagram al trots zien dat ze haar bilpartij had laten vergroten door een plastisch chirurg in het Turkse Istanbul. “Ik ga denk ik huilen elke keer dat ik in de spiegel kijk, ik kan het niet geloven. Ik heb eindelijk mijn droomlichaam”, liet ze toen al weten.

Bekijk de foto's van Sebastiana's nieuwe derrière HIER op LoveReality.

Onzeker

Op Instagram Stories laat Sebastiana nu weten dat ze lange tijd erg ongelukkig was met haar lichaam. Bij een foto van voor de operatie schrijft ze: “Ik wil niet dat iemand me gaat veroordelen, want dit is/was mijn grootste onzekerheid. Ik weet dat er meiden zijn die groter zijn dan ik, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat je blij bent in je eigen lichaam.”

Volgers van de realityster zijn ervan geschrokken dat zij zo slecht in haar vel zat. Op de vraag hoe het kan dat ze zo onzeker was over haar lichaam, vertelt Sebastiana openhartig dat ze zich heeft laten gaan tijdens de coronacrisis. “Ik kon niet veel anders doen buiten eten en Netflix, daardoor ben ik serieus aangekomen”, laat ze weten. “Ik was gewoon niet meer gelukkig in mijn lichaam. Ik droeg alleen joggingpakken en de helft van de tijd zag ik eruit als een zwerver. Dus ik had eventjes een duwtje in de rug nodig en wat hulp.”

Benieuwd hoe Sebastiana er voor de liposuctie uitzag? Je ziet 't HIER op MetroTime.

Bron: MetroTime, Love Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook