Oh no: Love Islands Sebastiana te kijk gezet door hackers

Love Islands Sebastiana: 'We werden bijna in elkaar geslagen met een fles wodka'

Sebastiana en haar vriendin beleefden een beangstigend weekend.
Sebastiana

Oud Love Island-kandidaat Sebastiana heeft een heftig weekend achter de rug. Op Instagram vertelt de brunette dat zij een vriendin zijn lastig gevallen en slachtoffers werden van dronken, agressieve mannen.

Lastig gevallen

Op social media schrijft Sebastiana: "Gisteren werden ik en mijn vriendin bijna in elkaar geslagen met een fles wodka, omdat wij niet mee wilden gaan naar een afterparty. Ik wil iets kwijt: beste mannen, vergeet niet dat jullie moeder een vrouw is, en jullie zusje een vrouw is. Als een vrouw niet mee wil met jullie: houd de eer aan jezelf, stap in je auto en rij weg."

Bedreigd

Sebastiana deelt ook een filmpje van hoe de mannen de auto omsingelden. "Jammer dat de generatie van tegenwoordig zo moet zijn."

De twee meiden zijn gelukkig ongedeerd gebleven. "Ik en mijn vriendin hebben niks, maar de stoere meneertjes hebben wel op de auto gespuugd en met een fles wodka ons bedreigd. Maar God is groot en wij zijn er zonder schrammetjes, op wat scheldwoorden na, vanaf gekomen."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9018fa95253', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });