Love Islands Loesje geeft duidelijkheid over breuk met Deniz

Aha!

Hoe rooskleurig het ook lijkt in de Love Island-villa, daarbuiten houden relaties niet altijd stand. De fling tussen Loesje en Deniz liep buiten de villa op de klippen en Loesje werd onlangs zelfs gespot met een nieuwe lover. De Casa Amor bombshell geeft nu duidelijkheid over de breuk met Deniz.

Q&A

Loesje Rambaldo, zoals de beauty voluit heet, deed gisteren een Q&A-sessie in haar Instagram Stories. De allereerste vraag die hieruit kwam was natuurlijk: “Wat is er gebeurd tussen jou en Deniz?”

Loesje geeft hierop een uitgebreid en duidelijk antwoord. “De meest gestelde vraag ooit, begrijpelijk!” begint ze haar verhaal. “Tussen mij en Den is het anders gelopen dan wat we beiden gehoopt hadden,” laat de Zandvoortse schone weten. “We woonden heel ver uit elkaar en er kwam nou eenmaal heel veel op ons af na Love Island. Ik was niet echt met liefde bezig maar meer met mijn nieuwe drukke bestaan”, schrijft ze.

Nieuwe vlam

Loesje heeft het flink druk laat ze op een andere vraag weten. “Ik werk fulltime 40 uur per week en ongeveer 8 uurtjes ZZP”, schrijft de carrièrebewuste Loesje. Maar toch heeft ze tussendoor tijd gevonden voor de liefde: ze is namelijk inmiddels heel gelukkig met boyfriend Rafiq van der Moot. Ze deelt een lieve foto van de twee met daarbij de tekst: “Het is voor sommigen wat snel, dat snap ik, maar om je gevoel kun je niet heen.”

En met Deniz is alles gelukkig ook helemaal in orde. “We zijn gewoon cool en we hebben samen een heel mooi avontuur mogen beleven. Something I would never forget!” Duidelijk!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws