Khloé Kardashian reageert op plastische chirurgie-geruchten

Zo zou de Kardashian-telg een 'derde gezichtstransplantatie' hebben ondergaan.

Lees ook

Regelmatig verschijnt er een kiekje van Khloé Kardashian op het internet waar menig volger maar niet over uitgepraat raakt. Een Photoshop-fail hier en daar, opvallend grote lippen en ineens een stuk kleinere neus. Volgens geruchten zou de Kardashian-telg een derde gezichtstransplantatie hebben ondergaan. In de KUWTK-special reageert Khloé openhartig over deze roddels.

Derde gezichtstransplantatie

Na twintig seizoenen is het helaas zover: Keeping Up with the Kardashians stopt ermee. Om in stijl af te sluiten, namen de Kardashian-Jenners een heuse special op, die zondagavond in de VS werd uitgezonden. Hierin bespraken ze van alles en nog wat, waaronder 'de nieuwe neus' van Khloé. “Iedereen roept altijd dat ik aan mijn derde gezichtstransplantatie ben”, verzuchtte ze.

“En dan nemen ze het me kwalijk dat ik het daar niet over heb, maar niemand heeft me er ooit direct naar gevraagd”, gaat Khloé verder. Om de geruchten voor eens en altijd de wereld uit te helpen, onthult de realityster dat ze één nose job heeft gehad. Naast die neuscorrectie heeft ze ook wat fillers in haar gezicht gehad. Aha!

Onzeker

Khloé heeft het niet altijd makkelijk gehad tijdens de opnames van KUWTK, zo vertelt ze openhartig. Hoewel het programma een enorm succes was, ging hier ook veel commentaar mee gepaard. “Ik was heel zelfverzekerd voordat we met de show begonnen. Ik werd pas onzeker toen mensen als Perez Hilton en bloggers me lelijk begonnen te noemen.”

De realityster had dan ook het gevoel dat haar zussen Kim en Kourtney veel beter behandeld werden in de beginjaren van de show. Zo werden zij constant in nieuwe kleding gehuld, maar zat er voor Khloé niets bij. “Dat was gewoon een feit. En mensen waren daar vrij schaamteloos in ook.” Awh!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook