Te cute: Ronnie Flex deelt emotioneel bericht over dochtertje

Hoe lief!

Lees ook

Ronnie Flex en zijn dochtertje Nori Dua zijn twee handen op één buik. De twee genoten deze dagen dan ook van een heerlijke vakantie samen en daarvan deelt de rapper een hartverwarmende foto.

Dankbaar

Dat Ronnie meer dan trots is op zijn dochtertje blijkt wel uit de vele kiekjes die hij regelmatig plaatst op zijn Instagram. Ook gisteren plaatste de artiest weer een hele schattige foto van kleine Nori. De twee waren samen vijf dagen op vakantie en als het aan Ronnie had gelegen had hij er zo nog vijf dagen bij aangeplakt. Op Twitter schrijft hij een emotioneel bericht.

“5 dagen met Nori op vakantie, ze slaapt nu en we gaan morgen terug… Beetje emo dat het hier eindigt maar ook dankbaar voor de kostbare tijd die we gespendeerd hebben.. Loveyou babydino… Niemand zoals jij”, schrijft Ronnie in een tweet. Cute!

Artiestennaam

Onlangs maakte Ronnie Flex bekend dat hij zijn artiestennaam gaat veranderen. Na het uitbrengen van zijn nieuwe, langverwachte album gaat hij verder als Ronnie, en neemt hij afscheid van ‘Flex’. “Ik vind het gewoon hard om de puur Hollandse naam Ronnie te claimen. That's me”, vertelde de rapper in een verklaring.

“Dit is iets waar ik al een lange tijd over nadacht. Als ik op straat loop dan noemen mensen me meestal Ronnie en als het gaat over nieuwe muziek dan zeggen mensen: ‘Heb je dat nieuwe liedje van Ronnie gehoord?’”, vertelde hij aan De Telegraaf. The end of an era is dus nabij!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook