Love Islands Rosa onthult of ze tóch openstaat voor een romance met Francesco

Zou Rosa de charmante Francesco op Hollandse bodem toch een romantische kans willen geven?

Rosa en Francesco vormden een prachtig koppel tijdens hun deelname aan Love Island. Tot grote teleurstelling van vele kijkers besloten Rosa en Francesco echter al snel dat ze verder wilden als vriendschapskoppel. Maarre, denkt Rosa daar in Nederland nog steeds zo over?

Leuk stel

Rosa en Francesco werden door de kijkers thuis al snel bekroond tot publieksfavorieten. Toen de twee een koppel vormden, hoopten fans dan ook vurig dat de vonk zou overslaan. Zo lieten Love Island-fans op Twitter en Instagram weten dat ze Rosa en Francesco wél bij elkaar vinden passen als romantisch koppel. “Ja, daar heb ik ook al wat van gelezen”, lacht Rosa als we met haar bellen.

Maarre, hebben die reacties Rosa ook aan het denken gezet? En kan er misschien toch meer ontstaan dan alleen een vriendschap? “Ik vind het heel leuk om te zien en te horen, maar ik ben iemand die altijd eerlijk tegen zichzelf en tegen anderen is. Voor Frans voel ik echt alleen een vriendschappelijke klik.”

Dates

Rosa geeft toe dat ze er in de villa zeker wel voor openstond dat er meer tussen haar en Francesco zou kunnen ontstaan. “Waarbij je in het echte leven weleens denkt: dit wordt ‘m niet, dacht ik nu: ik moet er wel voor openblijven staan. Want je weet het maar nooit. Je ziet juist hier dat iemand niet altijd meteen een fysieke aantrekkingskracht heeft met iemand, maar dat het qua innerlijk wel matcht. Dat wilde ik wel blijven ontdekken.”

“We hebben samen de pasta-date gehad en we hadden altijd superleuke gesprekken”, vervolgt Rosa over het charmante model. “Maar na de pasta-date hadden we wel naar elkaar uitgesproken dat we niet meer dan vrienden van elkaar zouden worden. Ondanks dat Francesco een superleuke, lieve, knappe, grappige jongen is, voelde ik alleen een vriendschappelijke klik met hem.” Bummer.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws