Oeh la la: Love Islands Morris op date met déze oud-Islander

Berichtje! Love is in the air...

Tot groot verdriet van velen moest Morris onlangs de Love Island-villa verlaten. De 26-jarige rechtenstudent wist de liefde helaas niet te vinden tijdens zijn verblijf in Spanje, maar de knappe barman is eenmaal terug in Nederland niet bij de pakken neer gaan zitten. Morris is namelijk gespot met niemand minder dan oud-Islander Raphaëlla!

Herkoppeling

Morris begon zijn Love Island-avontuur met Rosa, waarna hij in een koppel belandde met Carlyn, om vervolgens voor Rowenna te kiezen. Helaas voor hem belandde Rowenna tijdens een nieuwe herkoppeling samen met Donny, waardoor Morris zijn koffers moest pakken.

Raphaëlla heeft vorig seizoen hetzelfde meegemaakt. De beauty wist de liefde helaas niet te vinden tijdens haar Love Island-avontuur. Mattheüs koos destijds namelijk voor een andere dame. Met een gebroken hart verliet ze de villa.

Beelden

Raphaëlla weet dus als geen ander hoe het is om Love Island met tegenzin te moeten verlaten en het lijkt erop dat ze het daar uitgebreid over heeft gehad met afvaller Morris. De twee waren namelijk heerlijk samen uiteten in Rotterdam, zo is te zien op hun Instagram Stories. Enne, zowel Morris als Raphie lijkt niet onder stoelen of banken te steken dat ze met elkaar aan het borrelen zijn, want ze taggen elkaar zelfs in de filmpjes.

“Meneer kan geen wasabi aan”, grapt Raphaëlla bij een video van Morris. De twee hebben het duidelijk gezellig samen. Zouden ze slechts aan het bijkletsen zijn of zit er meer achter? Wij shippen ze in ieder geval samen!

Bron: Instagram | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws