Say what? Bewijst dit dat Love Islands Donny al een relatie heeft?

Kijkers van het programma denken dat Donny thuis al een vriendin heeft.

Lees ook

Donny zorgde met zijn komst voor een heleboel opschudding in de villa van Love Island. De knappe realityster wist Rowenna meteen voor zich te winnen, waardoor Morris helaas het programma moest verlaten. Zijn vertrek bleek niet voor niets, want de band tussen Rowenna en Donny lijkt na Casa Amor alleen maar sterker te worden. Maarre, kijkers van het programma lijken niet zo overtuigd te zijn van deze goede klik.

Love Island Times

Eerder dit seizoen werd er natuurlijk gespeculeerd dat Ali thuis al een vriendin zou hebben en deze keer is Donny het mikpunt van kritiek. Kijkers van het programma hebben namelijk een opvallend detail gespot waaruit zou kunnen blijken dat Donny al een relatie heeft.

Op zijn Facebook staat namelijk dat hij ‘een relatie heeft’. Er staat niet bij met wie en de kans is natuurlijk aanwezig dat hij het voor zijn vertrek gewoon is vergeten aan te passen. Hmm.. zou er weer een Love Island Times-krantje op de deurmat van de villa belandden deze week? Time will tell!

Toneelstuk

Eerder werd al wel bekend dat Donny een relatie heeft gehad met Nastasja, bekend van Temptation Island, maar dat ging al een hele tijd voor zijn vertrek uit. Natasja liet eerder al doorschemeren dat zij Donny’s Love Island-avontuur niet helemaal ‘real’ vindt.

“Nee, tuurlijk niet. Dit is een toneelstuk. Ik heb nooit een boekje open gedaan over meneer, aangezien ik het netjes vond om het tussen ons te houden. Maar daar ben ik nu wel klaar mee, aangezien hij zich nu zo vertoont”, aldus Natasja. Juicy!

Bekijk hier de screenshot van Donny’s Facebookpagina.

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook