Herkoppeling na Casa Amor: dít zijn de nieuwe Love Island-koppels 

Blijven de Islanders trouw aan hun koppelpartner?

De heren van Love Island vertrokken onlangs naar Casa Amor om daar kennis te maken met vijf nieuwe bombshells. De dames bleven achter in de villa en ook zij leerden vijf nieuwe bombshells kennen. In de nieuwste aflevering van Love Island komen de heren terug uit Casa Amor en wordt tijdens de herkoppeling duidelijk wie een nieuwe liefde gevonden heeft…

Keuzen

Hoewel de heren maar een paar dagen in Casa Amor verbleven, is er in die tijd veel veranderd. Zo begint Nina wel wat te voelen voor Paolo, is Deniz wel geïnteresseerd in Loesje en heeft Jim een connectie met Raina. En dat is nog niet eens alles! Kortom: de Islanders zullen snel moeten beslissen met wie ze een koppel willen vormen tijdens de herkoppeling die op ’s avonds op de planning staat.

Het moge duidelijk zijn dat alle Islanders dan ook behoorlijk zenuwachtig aan de herkoppeling beginnen.

Kampvuur

“Vanavond gaan jullie antwoord geven op die ene vraag: blijf je trouw aan je koppelpartner?', vertelt Holly Mae Brood aan de dames bij het kampvuur. Holly vervolgt dat het ook kan zijn dat de mannen ervoor hebben gekozen om naar de villa terug te keren met een van de dames van Casa Amor.

Vervolgens mogen de vrouwen één voor één kiezen of ze trouw willen blijven aan hun koppelpartner of dat ze willen herkoppelen. Daarna zal de dame zien of haar partner met of zonder nieuwe partner terugkeert naar de villa.

Herkoppeling 

Rowenna trapt de herkoppeling af en kiest ervoor om trouw te blijven aan Donny. Ook Donny koos ervoor om met Rowenna in een koppel te blijven, en liep zonder een van de dames van Casa Amor de villa binnen.

Sarah besluit dat ze met Jim in een koppel wil blijven, maar Jim koos ervoor om met Raina terug te keren naar de villa. Een teleurgestelde Sarah blijft dan ook als single over. Nina kiest ervoor een koppel te vormen met nieuwkomer Paolo. Deniz koos er ook voor om te herkoppelen en liep met Loesje de villa binnen.

Als Esmee aan de beurt is, is het geen verrassing dat ze ervoor kiest met Job in een koppel te blijven. Tot haar grote opluchting koos Job er ook voor om met haar in een koppel te blijven. Enne, dat is nog niet het enige. Job vraagt Esmee officieel of ze zijn vriendin wil worden. Cute!

And last but not least: Yasmin is als laatst aan de beurt en kiest ervoor trouw te blijven aan Joey. Maar wat Joey kiest? Dat blijft nog even onduidelijk. To be continued…

Beeld: Love Island

Laatste nieuws