Nicolette van Dam en Bas Smit in shock vanwege dubbelganger: ‘Bizar dit’

Een heuse mini-Nicolette!

Lees ook

Nicolette van Dam keek donderdagavond even gek op toen ze ineens haar dubbelganger op televisie zag. Ook manlief Bas Smit was verbaasd over dit meisje dat als twee druppels water op zijn vrouw lijkt: 'Bizar dit!'

Mini-Nicolette

Donderdagavond was er een speciale editie van I Can See Your Voice op televisie, een junior versie. Hierin moest een panel van muziekkenners raden welke kinderen wel en welke niet kunnen zingen. Een van de deelnemers viel niet alleen op door haar geweldige zangstem, ze leek ook nog eens als twee druppels water op iemand de we al heel goed kennen.

“Zij lijkt een beetje op Nicolette van Dam“, horen we Marieke Elsinga zeggen tijdens het optreden. En dat zijn mede-panelleden Fred van Leer, Edsilia Rombley en Danny de Munck helemaal met haar eens.

Bizar

De presentatrice en haar man, Bas Smit, zaten zelf ook voor de buis en wisten niet wat ze zagen. Op Instagram Stories delen de twee hun verbaasde reacties. Zo is Bas het helemaal met Marieke eens: “Nou echt ja, een soort mini-Nicolette. Bizar dit”, reageert hij op het optreden. “We hebben nóg een dochter”, vervolgt hij lachend. Ook Nicolette ziet de gelijkenis en noemt het “Briljant”. “Wat een giller dit”, schrijft ze op Instagram.

Bekijk de stories van Bas en Nicolette HIER. Wil je hele aflevering van I Can See Your Voice Junior bekijken? Dat kan HIER.

Vakantieboek

Hoewel de coronacrisis voor veel mensen roet in het eten gooit, zien Bas en Nicolette juist overal kansen. Toen een vakantie in het buitenland er niet in zat, ging het stel, samen met dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, op vakantie in Nederland. Dat beviel het gezin zo goed, dat ze besloten een eigen vakantieboek uit te brengen over alle highlights van ons kikkerlandje.

Voor het boek, dat Nederland heeft Alles heet, heeft het gezin alle provincies van ons land bezocht. Met behulp van hun honderdduizenden volgers brachten ze daar alle hotspots, must-sees, must-do's en vooral ook must-eats in beeld. Vorige week is het boek naar de drukker gegaan en voor de vakantie ligt hij nog bij de eerste mensen in de bus. Good job!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook