Op zoek naar de ware? Married At First Sight zoekt nieuwe kandidaten

Geef je nu op!

Lees ook

Goed nieuws voor alle singles onder ons: Married At First Sight zoekt nieuwe kandidaten, zo deelt presentator Carlo Boszhard in een bericht op Instagram. Heb jij de ware liefde nog niet gevonden, maar sta je wel open voor een groot avontuur? Dan is dit the right time. Pak je kans en wellicht loop jij straks naar het altaar om jouw droomman te ontmoeten.

MAFS

We kunnen wel stellen dat het cupido in het vorige seizoen niet gelukt is om alle kandidaten een happy end te geven. Toch betekent dit niet dat het sprookjesboek meteen dichtgeklapt wordt. Op Instagram roept Carlo alle vrijgezellen van Nederland op om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen van Married At First Sight. “We geven natuurlijk niet op”, zegt Carlo.

Bekijk het filmpje hieronder:

Nieuwe visie

Voor het nieuwe seizoen halen de experts alles uit de kast om de liefde van je leven te vinden. “Een nieuwe visie, testmethodes en een heel nieuw team staan paraat waardoor alles samenkomt”, legt Carlo uit. Het MAFS-team, bestaande uit een seksuoloog, een bioloog, psycholoog en een expert in matchmaking, gaan je dus helpen om jouw ware liefde te vinden. Dan moet het toch wel goed komen?

MAFS-Australië

Niet alleen in Nederland zijn ze op zoek naar ware liefde, ook down under matchen ze vrijgezellen aan de partner van hun dromen. Het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australië staat nog maar net op Videoland, maar is nu al een veelbesproken programma. In Australië is het programma namelijk veel dramatischer dan in Nederland. En dat levert heerlijke televisie op!

Bron: Linda, Tips en Weetjes | Beeld: MAFS

Laatste nieuws

Zie ook