Zien: Bridget Maasland deelt foto van nieuwe lover Christian

De twee genieten van een romantische datenight.

Lees ook

Onlangs onthulde Bridget Maasland in haar eigen podcast Bridget and Friends: chickchat dat ze een succesvolle date had gehad. Een paar weken later werd al duidelijk dat deze nieuwe vlam een blijvertje is. Bridget stelt haar nieuwe liefde Christian namelijk voor op Instagram!

Insta official

Vorige week moesten we het nog doen met een geheimzinnige foto van de arm van Christian, maar inmiddels staat hij volledig op de Instagram-feed van Bridget. De twee genoten gisteravond van een hapje eten buiten de deur. De opening van de restaurants en de liefde werd door het tweetal overduidelijk goed gevierd. “Datenight”, schrijft de RTL Boulevard-presentatrice bij de foto, gevolgd door flink wat hartjes.

Dat het stel elkaar gevonden heeft, blijkt wel uit de big smiles van zowel Bridget als Christian. De twee vormen samen een enorm knap koppel. Enne, dat ontgaat ook menig volger in de reacties onder de foto niet. Zo plaats Juvat Westendorp een aantal hartjes onder de foto en reageren volgers van de presentatrice een aantal lieve woorden. “Is je gegund” en “Wat een prachtig stel”, klinkt het in de reacties.

‘Totaal onbekend’

In een podcastaflevering van Bridget & Friends: chickchat onthulde de presentatrice eerder al een heel klein beetje over haar nieuwe liefde. “Ik had een heel leuke date”, vertelde ze destijds over haar afspraakje met Christian. Hiervoor ging Bridget een tijdje om met een Duitse man, maar ze vindt het nu “toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.”

Ook liet ze weten dat ze deze keer niet iemand datet die volop in de schijnwerpers staat: “Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.”

Beeld: RTL Boulevard, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook