Cute: MAFS-Chantal en Aron hebben een relatie

"Mijn grote liefde", laat Chantal op Instagram weten.

Lees ook

Het liefdesleven van Married at First Sight-kandidaat Chantal Huf ging niet altijd over rozen, maar nu lijkt Cupido raak te hebben geschoten. Er gingen al langer geruchten dat ze het wel heel gezellig had met een andere MAFS-ster, en nu bevestigt Chantal het leuke liefdesnieuws ook zelf.

Nieuwe relatie

MAFS-Chantal is weer helemaal happily in love. De geruchtenmolen draaide overuren toen de blondine steeds vaker werd gespot met Aron van 't Hul, die meedeed aan het laatste seizoen van het datingprogramma. Zelf lieten de twee echter een hele tijd niets los over hun relatie. Tot nu. Op Instagram plaatst Chantal een drie schattige kiekjes samen met haar nieuwe lover. “Mijn grote liefde”, schrijft ze erbij.

Ook Aron plaatst een van de liefdevolle foto's op zijn Instagram. “Eindelijk weer samen”, laat hij weten bij de foto.

MAFS

Chantal kennen we natuurlijk van het een-na-laatste seizoen van Married at First Sight. Zij trouwde destijds met Henk, maar de vonken bleven uit. De twee kwamen er al heel snel – lees: honeymoon-snel – achter dat er geen toekomst samen in zat en besloten dus te scheiden.

Bij Aron was het echter een ander verhaal. In het vorige seizoen van het datingprogramma trouwde hij met Monique. Waar de twee het eerst heel goed leken te vinden samen, besloten de twee na de uitzendingen toch uit elkaar te gaan. “We hebben het een kans gegeven, maar daarna bleef die liefde uit”, zei Aron daar destijds over. “Toen hebben we besloten de scheiding aan te vragen.”

Beeld: MAFS, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook