Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Jada bijt van zich af na bakken kritiek over uiterlijk

"Het pesten via internet moet gewoon stoppen."

MAFS Jada

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is begonnen. Net als tijdens het vorige seizoen, maken de deelnemers bij veel kijkers de tongen los. Waar Chantal vorig jaar regelmatig door het slijk werd gehaald, reageren de kijkers nu vooral op deelneemster Jada.

Hilarische uitspraken

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen worden alle deelnemers geïntroduceerd. Deelneemster Jada is niet vies van een beetje humor en grapt erop los. "Ik heb alles al gehad. Ik heb het hele repertoire al gehad", geeft ze aan nadat presentator Carlo Boszhard vroeg naar haar ervaringen in de liefde.

Zo vertelt ze lachend dat ze onlangs nog aan het daten was met een man die met haar wilde trouwen. "Maar daarna hoor je ze niet meer", gaat ze verder. De bruidstaart moest volgens de deelneemster gecanceld worden. "Maar zo heb ik al een keer of tien een taart afgebeld hoor."

Haatreacties

Ondanks dat veel reacties over Jada's hilarische uitspraken enorm positief zijn, krijgt de deelneemster ook bakken kritiek over zich heen. Op Facebook vertelt Jada dat al deze opmerkingen haar niet in de koude kleren zijn gaan zitten.

Jada is geboren als jongen en ze vertelt dat ze heftige tijd achter de rug heeft. "Ik ben best een sterke vrouw. Ik heb zestien jaar moeten strijden om wie ik ben, en dat wordt dan in twee minuten aan flarden gescheurd", vertelt Jada in tranen. "Je hoeft niet te zeggen dat ik plastic fantastic ben, dat weet ik zelf ook wel. Ik hou daar gewoon van. Dat doe ik mezelf ook allemaal aan. Maar dat betekent niet dat iedereen maar klakkeloos alles over mij kan zeggen."

De knappe Jada maakt nogmaals duidelijk dat er een einde moet komen aan het pesten via internet. "Kijk wat je iemand in 24 uur aan kan doen." You go, Jada!

Misschien ook voor jou:
Zo ziet Tash uit MAFS Australië er nu uit
Showbizz
  • Shownieuws
  • Married At First Sight