The Bold Type’s Katie Stevens onthult bijzonder detail over seizoen 5 

Was jou dit opgevallen?

Lees ook

Seizoen 5 van The Bold Type staat dan eindelijk op Videoland. Inmiddels hebben we al kunnen genieten van de eerste twee afleveringen en leerden we een paar nieuwe personages kennen. Op Instagram onthult leading lady Katie Stevens (Jane) waarom één van die personages voor haar zo bijzonder is.

Joey Falk

In de eerste aflevering van seizoen vijf maken we al snel kennis met Joey Falk. Hij is de galante man die Sage op een kop koffie trakteert als ze erachter komt dat ze haar portemonnee is vergeten. Dat is nog niet alles, want Joey blijkt de Pinstripe-redacteur te zijn die zijn baan verloor door redacteur Alex.

Enfin, de rol van Joey wordt vertolkt door acteur Ryan Stevens. Enne, komt zijn achternaam je niet heel bekend voor?

It’s all in the family

Misschien had je de link al gelegd, Ryan is familie van hoofdrolspeelster Jane. “Mijn broer in real life speelt Joey Falk in de show!”, onthult Katie op Instagram. “Go give him a follow, he's cool I guess“, grapt ze vervolgens.

Katie is dus niet de enige in de familie die de acteerwereld in is gegaan. Ryan heeft overigens al een paar leuke projecten op zijn naam staan. Zo had hij een gastrol in de serie Faking It en was hij te zien in de thriller The Madness Within. Tijd om hem dus ook maar te volgen?

Beeld: NBC Universal, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook