Zien: zo zag Davina Michelle er vroeger uit

Wat vind jij: is de zangeres veel veranderd?

Met nummers als Duurt Te Lang, Skyward en Hoe Het Danst is Davina Michelle al een tijdje niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Het is alweer vijf jaar geleden dat de zangeres meedeed aan Idols, dus hoog tijd om de archieven eens in te duiken. Zo zag Davina Michelle er een paar jaar geleden uit.

Carrière

Davina Michelle maakte in 2016 haar debuut op de Nederlandse buis, toen ze meedeed met Idols. Hoewel de juryleden erg onder de indruk waren van haar gouden keeltje, viel ze tijdens de duettenronde af. De zangeres liet het er echter niet bij zitten en begon in 2017 haar eigen YouTube-kanaal, waarop ze nog steeds bijna wekelijks een cover plaatst. Haar grote doorbraak kwam een paar maanden later met een cover van P!nks nummer What About Us. P!nk had de cover van Davina Michelle genoemd en zei onder andere dat de Nederlandse beter zong dan zij ooit zou klinken. Het gevolg? De cover ging viral en is inmiddels ruim 19 miljoen (!!) keer bekeken.

Fast forward naar 2021. Inmiddels heeft Davina Michelle al twee nummer 1-hits op haar naam staan met Duurt Te Lang en Hoe Het Danst, heeft ze ruim 1,3 miljoen abonnees op YouTube en staat de teller op bijna 900 duizend Instagramvolgers.

Throwback

Het is dus wel safe to say dat de blondine het al aardig gemaakt heeft in de muziekwereld. Hoog tijd dus om eens de archieven in te duiken en een blik te werpen op hoe ze er een paar jaar geleden uit zag. Wat vind jij: is Davina Michelle veel veranderd door de jaren heen?

Herken jij haar nog terug?

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws