Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Davina Michelle openhartig over relatie: ‘We zijn allebei veranderd’

Heeft Davina’s succes ervoor gezorgd dat haar relatie en vriendschappen zijn veranderd? In gesprek met Grazia vertelt de Skyward-zangeres hierover.

Davina Michelle

Davina Michelle’s carrière gaat sky high. De zangeres scoort hit na hit en heeft eindelijk haar debuutalbum My Own World uitgebracht. In de nieuwste Grazia vertelt Davina over haar succes, favoriete nummers én over haar relatie en vriendschappen.

Werk en privé

Davina is al jaren gelukkig met boyfriend Sebastiaan Brouwer. De love birds werken daarnaast ook nog eens samen. Sebastiaan is namelijk werkzaam als producer én zit in Davina’s band. De producer begrijpt de muziekwereld goed, daardoor kan Davina altijd alles bij haar vriend kwijt.

“Ik kan alles met Sebas delen. De frustraties en de leuke tijden. Onze basis is ook zo goed, omdat hij precies weet wat ik doe en hoe ik erin zit. Dus als ik ergens mee zit, kan ik zonder uitgebreide uitleg meteen alles bespreken. Hij kent de muziekwereld, omdat hij er ook echt onderdeel van is. Zo chill.”

Davina staat momenteel continu in de spotlight. Is hun relatie door haar succes veranderd? “In vergelijking met een jaar of vier geleden zijn we allebei zeker veranderd, net als iedere relatie als het goed is, maar gelukkig wel in dezelfde richting. Sebas geeft zich net als ik ook compleet voor onze muziek en carrière. Daarom werkt het ook zo goed.”

Vriendschappen

De zangeres is gezegend met een glansrijke carrière, maar moet daarvoor weleens offers maken. Zo heeft ze soms wat minder vrije tijd dan anderen. Gelukkig begrijpen haar vrienden dat goed.

“Ik heb nog steeds veel dezelfde vriendinnen. Van de middelbare school, van werk. Er zijn maar weinig vriendinnen afgevallen. De vriendinnen die ik heb, begrijpen allemaal dat ik minder tijd heb. Daardoor is onze band ook ijzersterk. Als we elkaar zien is het ook meteen als vanouds. Dan gaan we wat eten, lekker wijntjes drinken.”

Benieuwd naar het hele interview met Davina Michelle? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Davina Michelle heeft ongemakkelijk moment met koning Willem-Alexander
Showbizz
  • Kim Buitenhuis, Grazia
  • BrunoPress