Déze bekende acteur is toegevoegd aan de Bridgerton-cast

Hij neemt de rol van de overleden Edmund Bridgerton op zich.

Wij zijn nog lang niet klaar met Bridgerton. Er komt niet alleen een tweede, derde én vierde seizoen van de populaire Netflix-serie aan, er is ook een heuse spin-off in de maak. Hoewel we nog steeds een beetje sad zijn dat Regé-Jean Page niet meer te zien zal zijn in Bridgerton, maakt dit bekende gezicht uit Charmed dat weer een beetje goed.

Edmund Bridgerton

In seizoen één van Bridgerton zagen we hoe Daphne Bridgerton als debutante haar opwachting maakte in de 'ton', de high-society van Londen. Tijdens het uitzoeken van haar indrukwekkende baljurken, haar kennismaking met geïnteresseerde heren en haar romance met de Duke of Hastings werd Daphne bijgestaan door haar moeder Viola Bridgerton.

Viola voorzag haar dochter regelmatig van advies, waarbij ze terugblikte op haar eigen huwelijk met Edmund Bridgerton. In het verhaal staat hij bekend als een vriendelijke en geduldige echtgenoot en vader. Helaas kwam hij op 38-jarige leeftijd om het leven door een allergische reactie op een bijensteek.

Rupert Evans

Waar we het in het eerste seizoen enkel moesten doen met verhalen over Edmund, lijkt het erop dat hij in het tweede seizoen wel zijn opwachting gaat maken. Niet in het lopende verhaal, maar in flashbacks van zijn zoon Anthony Bridgerton, om wie het tweede seizoen van Bridgerton gaat draaien, of course. Enne, de acteur die de rol van Edmund voor zijn rekening mag nemen, zou je kunnen kennen uit de populaire serie Charmed.

Aan niemand minder dan Rupert Evans, die Harry Greenwood speelt in Charmed, de eer om de rol van Edmund Bridgerton te vertolken. Dat bevestigt de acteur zelf op Twitter: “Als het in Deadline staat, dan gaat het gebeuren.”

Beeld: Bridgerton, BrunoPress

Laatste nieuws