Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: volgens geruchten is dít de echte reden waarom Regé-Jean Page Bridgerton verlaten heeft

Het zou niet helemaal zijn eigen keuze zijn geweest.

Regé-Jean Page

Nadat zijn vertrek uit Bridgerton was aangekondigd vertelde Regé-Jean Page dat dit zijn eigen keuze was geweest. Maar de vork schijnt volgens insiders toch net anders in de steel te zitten.

Vertrek uit Bridgerton

Hoewel we nog steeds reikhalzend uitkijken naar de volgende seizoenen van Bridgerton, blijft het even slikken dat de Duke of Hastings hierin niet meer te zien zal zijn. Onlangs maakte 'Lady Whistledown' op social media bekend dat we 'afscheid nemen van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de Duke of Hastings speelde.'

Volgens de acteur zelf had het hem altijd al aangesproken om deze rol maar één seizoen op zich te nemen: "Het gaat over een verhaallijn van één seizoen, met een begin, een midden en een einde. Ik dacht: ‘Dat is interessant’, want dan voelt het aan als een ‘limited series’. Ik kom, doe m’n ding, en dan gaat de Bridgerton-familie verder zonder mij."

Nu klinken echter de geruchten dat niet helemaal Regé-Jeans eigen keuze is geweest om niet meer terug te keren in de serie, maar dat zijn plannen niet overeenkwamen met die van de makers.

Nieuwe rollen

Als we insiders van de set mogen geloven besloot Regé-Jean op te stappen nadat hij erachter kwam dat er voor hem geen grote rol was weggelegd in het tweede seizoen van de Netflix-hit.

"Hij was niet gelukkig met hun plannen voor zijn personage in seizoen twee. Daarin zou hij nog wel voorkomen, maar geen hoofdrolspeler meer zijn. Hij kreeg verschillende andere grote rollen aangeboden, en wilde liever daarvoor gaan", vertelt een bron aan Page Six.

Regé-Jean sloeg met zijn gastrol in de volgende seizoenen ook een flink salaris af. De acteur zou maar liefst 50.000 dollar (!) per aflevering verdienen. Unfortunately for us, sloeg de Duke dit bedrag én een terugkeer af. In plaats daarvan zal hij zijn opwachting maken in Netflix-film The Gray Man, samen met onder anderen Ryan Gosling en Chris Evans.

Misschien ook voor jou:
The word is out: Bridgerton krijgt een derde en vierde seizoen
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Netflix/Bridgerton