Temptations Megan over OnlyFans: ‘Ik heb na 24 uur al maandloon verdiend’

Ook Megan is nu te vinden op OnlyFans.

Lees ook

De een na andere realityster begint een carrière op het steamy platform OnlyFans. Eerder zagen we Rosanna Voorwald, Fabiola Volkers en EOTBDD-Lesley al een account aanmaken en nu zijn ook Temptation-sterren Megan Desaever en Milou van Agtmael begonnen op het platform. Megan vertelt nu waarom ze deze stap heeft gemaakt.

Idee

Megan deed destijds mee aan Temptation Island met haar vriend Kevin. Echter dook de Vlaamse het bed in met verleider Joshua en sindsdien is de brunette single. Single, ready to mingle moet ze gedacht hebben, want de realityster waagt zich nu aan een OnlyFans-carrière.

“Ik speelde al een tijdje met het idee om zo’n account op te starten, omdat ik van verschillende mensen hoorde dat je er veel geld mee kan verdienen, legt Megan uit. “Of dat naakt poseren me niet afschrikt? Nee gij, ik heb dat ook al voor Playboy gedaan. Mensen weten dus wel hoe ik eruitzie zonder kleren. Dus ja, dan kan ik er beter geld aan verdienen”, grapt ze.

Maandsalaris

“Aanvankelijk had ik verwacht dat mensen daar niet op zaten te wachten, en dat het op OnlyFans om het hardere werk ging, zeg maar. Maar dat blijkt goed mee te vallen.” Het geld stroomt binnen bij Megan. “Mijn account is amper 24 uur online en ik heb al een maandloon verdiend. Voor een abonnement op mijn OnlyFans-account vraag ik momenteel 20,50 euro. Van zodra ik meer content heb, ben ik van plan om die prijs te verhogen”, aldus de brunette. Ha!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook