Zien: zo zag Damiano David van Måneskin er met lang haar uit

Inmiddels heeft de zanger zijn lange lokken vaarwel gezegd.

Sinds hij met de band Måneskin het Eurovisie Songfestival won, is Damiano David in een klap ontzettend populair geworden. De zanger en frontman van de band wordt vooral geliefd om zijn looks. Maarre, die zagen er een paar jaar geleden nog heel anders uit. Wij doken de archieven in en kwamen foto's tegen van Damiano met lange lokken.

Winnaar

Afgelopen weekend stemde het Eurovisie-publiek en masse op de Italiaanse band en hun nummer Zitti E Buoni. Måneskin behaalde maar liefst 524 punten in de grande finale. Daarmee liet Italië 25 ander landen achter zich. Na afloop van het liedjesfestijn was het echter niet de winst dat breed werd uitgemeten in de media. De frontman werd namelijk beschuldigd van drugsgebruik tijdens de show, maar dit ontkende hij meermaals. Gelukkig bewees een negatieve drugstest daarna dat Damiano gelijk had.

Niet alleen de zangkunsten, ook het strakke pak van frontman Damiano trok de aandacht afgelopen zaterdag. Kijkers zijn behoorlijk onder de indruk van deze knappe Italiaan en volgen hem massaal op social media. Op Instagram staat de teller inmiddels al op 2,6 miljoen volgers. And still counting!

Lange lokken

Nieuwsgierig als wij zijn, doken we de archieven in om te kijken hoe deze knapperd er vroeger uitzag. Als snel ontdekten we dat de looks van deze 22-jarige zanger al vroeg aanwezig waren. Maarre, back in the days had de frontman, zoals het een echte rockster betaamd, nog lange lokken. En ook dat staat hem – uiteraard – hartstikke goed!

Enne, voor iedereen die wel een beschuitje zou willen eten met deze good looking-zanger hebben we slecht nieuws. Het hart van Damiano is namelijk al een aantal jaar vergeven. De 25-jarige Giorgia Soleri is de gelukkige. Deze bella donna timmert hard aan de weg als influencer. Maar denk niet dat ze haar online prestaties alleen te danken heeft aan haar famous vriend. Het is pas kort bekend dat Damiano – die weinig over zijn privéleven loslaat – al vier jaar samen is met Giorgia.

Bekijk hieronder een aantal foto's van Damino met lang haar.

Bron: Instagram @ykaaar | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws