Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Finally: Justin Bieber neemt afscheid van veelbesproken coupe

De zanger showt zijn gloednieuwe kapsel op Instagram.

Justin Bieber kapsel

Voor een korte periode ging Justin Bieber met dreadlocks door het leven. En eh, daar vonden mensen wel wat van. De zanger heeft inmiddels echter afscheid genomen van deze veelbesproken coupe. Justin gaat nu namelijk met een gemillimeterde look door het leven.

Dreadlocks

De dreadlocks van Justin zorgden bij fans voor veel verwarring. Behalve dat zijn eigen kapsel volgens fans veel beter bij de zanger zou staan, zorgden de dreadlocks ook voor culturele discussies. Dreadlocks zijn afkomstig uit culturele zwarte gemeenschappen. Het invlechten van wit haar kan hierom als pijnlijk ervaren worden.

Justin himself heeft op deze kritiek nooit gereageerd. Wel liet hij in 2020 op Instagram weten dat hij veel geprofiteerd heeft van de zwarte cultuur. "Mijn stijl, hoe ik zing, dans, optreed en mijn fashion zijn allemaal beïnvloed door de zwarte cultuur."

Korte coupe

Hoe dan ook: de zanger heeft zijn dreadlocks inmiddels vaarwel gekust. Niet alleen is dit good news voor alle personen die zich gekwetst hebben gevoeld door de haardracht van Mr. Bieber, ook ziet hij er weer uit als de Justin die we van vroeger kennen. Een fan van de zanger wist namelijk een foto van vijf jaar geleden te vinden, waarop de zanger eenzelfde korte coupe heeft.

De gemillimeterde coupe van Justin zorgt in ieder geval voor flink wat complimenten (én likes). Inmiddels heeft de zanger namelijk al meer dan 6,5 miljoen likes op zijn video en stromen reacties als "Looks good bro", "Shaaaaved bruh", "Eindelijk" en "Je haar OMG" binnen no-time binnen.

Misschien ook voor jou:
Awh! Justin Bieber en Hailey Bieber hebben matching tattoos
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram